Soutěž družstev Přeboru Prahy starších žáků v sezóně 2022-23.

I naše dvě družsva mládeže A + B bojují v letošní sezóně o postup do 1.ligy mládeže a dosahované výsledky ukazují, že ani letos se našemu klubu nepodaří se probojovat zpět do 1. ligy mládeže, kterou náš klub hrál dlouhá léta.

B-družstvo se bohužel v kvalifikaci neprobojovalo do závěrečných bojů ve dvou finálových skupinách, kdy A-skupina 8mi nejlepších týmů hraje o postup a B-skupina, v níž je i naše A-družstvo, hraje o 9.-16.místo. No a v této skupině je naše A-družstvo se 7 body za 2.vítězství a 1.remizu na 3. místě, tedy celkovém 11.místě. V závěrečných třech kolech o víkendu 22.-23.4.2023 nám nezbývá než zabojovat o lepší umístění v celkové tabulce, kdy soutěž ovlivnila hlavně naše marodka a neúčast nejlepších hráčů základní sestavy v posledních dvou kolech. V závěru soutěže se tedy musíme hlavně připravit na sezónu příští, kde bychom s měli pokusit o návrat do 1.ligy.

Výsledky soutěže možno sledovat na Chess-Results Server Chess-results.com – Přebor Prahy družstev mládeže 2022-2023 Finále B (KS PŠS)